Całym sercem z Dolnym Śląskiem. Zbiórka dla powodzian.

Południe Polski pilnie potrzebuje naszego wsparcia! Wszyscy widzimy, że sytuacja jest naprawdę krytyczna! Ludzie stracili dorobek życia, a to wszystko zaledwie w kilka godzin. Nie możemy i nie chcemy być obojętni i jako Fundacja również nie chcemy pozostawić bez pomocy poszkodowanych ludzi w tych niezwykle trudnych chwilach. W wielu mediach pojawiły się liczne apele o dalsze wsparcie, a także historie osób, które doświadczyły tragedii na własnej skórze. Ich relacje poruszyły serca wielu ludzi, w tym nasze. Każda przekazana złotówka, ma ogromne znaczenie w obliczu tak wielkiego wyzwania.

To niezwykle budujące widzieć, jak społeczność potrafi się zjednoczyć w trudnych chwilach, pokazując, że solidarność i wzajemna pomoc to wartości nieocenione. Zbiórka trwa, a każdy może do niej dołączyć, by wspólnymi siłami przywrócić nadzieję i uśmiech na twarzach poszkodowanych, którzy stracili swoje domy i dobytek. Każda zebrana złotówka ma na celu wspomóc odbudowę ich życia, zapewnić niezbędne artykuły pierwszej potrzeby oraz pomóc w powrocie do normalności.

W akcji biorą udział wolontariusze z całego kraju, którzy poświęcają swój czas i energię, aby udzielić wsparcia potrzebującym. Fundacja współpracuje również z lokalnymi władzami oraz firmami, które dostarczą zasoby niezbędne do rekonstrukcji zniszczonych domów. To niezwykłe poświęcenie i solidarność pokazują, że w trudnych chwilach możemy liczyć na siebie nawzajem i wspólnie przezwyciężyć przeciwności losu.

Zebrane pieniądze zostaną przeznaczone na pomoc potrzebującym. Dzięki Państwa wsparciu, ludziom o wielkich sercach, Fundacja będzie mogła zakupić i dostarczyć żywność, niezbędne środki higieniczne i medyczne oraz zapewnić tymczasowe schronienie dla tych, którzy stracili swoje domy.

Dziękujemy za każdy wyraz wsparcia wobec potrzebujących! Wasze działania mają ogromne znaczenie i są dowodem na to, że wspólnie możemy czynić świat lepszym miejscem. Każdy gest dobroci, każda pomocna dłoń przyczynia się do budowania silniejszej, bardziej empatycznej społeczności. Razem możemy pokonać wszelkie trudności i sprawić, że nikt nie będzie czuł się samotny w obliczu wyzwań. Dziękujemy za to, że jesteście z nami i że nie pozostajecie obojętni na los innych. Wasze wsparcie to prawdziwe świadectwo ludzkiej solidarności i miłości bliźniego.

Fundacja uruchomiła zbiórkę dla osób poszkodowanych powodzią na Zrzutka.pl